A felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használunk, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz. | Bővebben
Menü

KIT Titan 300 kétszárnyú kapunyitó szett

Ár:
127.990 Ft (100.780 Ft + ÁFA)
Cikkszám: titan300kit
Elérhetőség: Raktáron
Megrendelés esetén ekkor szállíthatjuk Önnek: 2024. június 25.

Beépítésre kész szett, maximum 300kg-os és 2m széles kapuszárnyakhoz . Új, fémházas biztonsági ugrókódos távirányítóval!

Felszereltség:

Rendelését telefonon is leadhatja

Rendelését telefonon is leadhatja:

06-1-6999-333

GLS szállítás

Kiszállítás GLS futárszolgálattal az egész ország területére!

Leírás és Paraméterek

Titan KIT 300 szett kifelé és befelé nyíló kapukhoz egyaránt. Ugrókódos távvezérlő rendszerrel, mely biztonságosabb mint a korábbi fixkódos rendszerek.

Mit tartalmaz a szett?

 • Nyomtatott egyszerű, magyar nyelvű telepítési leírást
 • Master Slip ugrókódos távirányító
 • TWIST 230 vezérlőegységet, beépített vevőegységgel
 • Nyomatékszabályozóval (beállítható motorerők)
 • 2 db Titan 300 230V-os motort és a felszereléséhez szükséges konzolokat,kiegészítőket
 • Áramszünet esetére beépített egyszerű kulcsos kioldó rendszert


A TWIST vezérlőegység maximum 60db távkapcsolót tud megtanulni, beállítható a lassítás funkció (azaz a végén nem "vágja be" a kaput), személybejáró funkciót (csak az egyik szárny nyílik). Ajánljuk elsősorban családi házakhoz, vagy olyan helyekre, ahol óránként maximum 5 nyitás jellemző. A kapunyitóhoz szükséges fizikai ütköző zárt állapotban, azaz mikor a motorok bezárják a kaput fontos, hogy legyen egy ütköző, aminek nekitolják a szárnyakat és stabilan bezárnak. 3 év garanciát biztosítunk a szetteinkre! Extra könnyen telepíthető!

Egyedülálló biztonsági lehetőség - kiemelt védelem: Beállítható nyomatékhatárolás kiegészítő panellel (záróirányban ha akadályba ütközik megáll és visszanyit, nyitóirányban pedig megáll akadály érzékelés esetén - beállítható az érzékenysége, vagy teljesen kikapcsolható) Érdemes megfontolni a panel használatát, amennyiben tökéletes védelmet szeretne (a panel nem része az alapcsomagnak).A felszerelhetőséget minden esetben két tényező határozza meg igazán: A kapumélység és a szárnyak szélessége. (A gyakorlatban a súly nem fontos, hiszen ritka a 300kg súlyú szárny) Titan 300 szett esetében a megengedett kapumélység 10 cm! Beépítésre kész szett, maximum 300kg-os és 2m széles kapuszárnyakhoz

Miért a Titan szett?

 • Bevált, kiforott kapumozgató motorok
 • Egyedülállóan magas, 3 év garancia
 • Vezérlése egyszerű, mégis minden fontos funkciót tud, ráadásul extra funkcióival növeli kényelmünket
 • Minden alkatrész elérhető azonnal raktárkészletről
 • Nagyon egyszerűen, könnyen telepíthető

PickUP&Return:

A szettben lévő alkatrészeket tesztelik, így nem fordulhat elő az, hogy Ön olyan alkatrészeket kap, amelyek nem működnek. Amennyiben telepítette az automatikát és nem működik megfelelően, úgy első visszajelzésként kérem keresse fel szervizes kollégánkat megadott elérhetőségünkön. Amennyiben a kollégánkkal folytatott megbeszélés után alkatrész cserére van szüksége, úgy mi elküldjük Önnek az új alkatrészt és elhozzuk a régi, hibás típust. Ez Önnek díjmentes! Természetesen a későbbiekben is lehetőség van arra, hogy igényelje tőlünk kényelmi megoldásként a PickUP&Return szolgáltatást.

Ezt a szettet is az új Master SLIP távirányítóval szállítjuk Önnek!

Kapcsolódó anyagaink, leírások a telepítéshez:

KIT Titan szett beépítési útmutató

TWIST 230 vezérlés leírás

Értékelések

Keresés