A felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használunk, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz. | Bővebben OK
Menü

Garázsnyitó szettek

Garázsnyitó automatikák a Sommertől! Egyaránt alkalmazhatóak a webáruházunkban található Sommer kertkapu automatikákhoz valamint megfelelő illesztő egységgel kombinálva (SlaveBOX illesztőegység) egyaránt használható a Titan és Kiby szettekhez egyaránt.

Amennyiben Titan vagy Kiby szettet vásárol vagy korábban vásárolt tőlünk, úgy jelezze ezt a rendelés végén a megjegyzés rovatban. Ekkor az itt feltüntetett áron adunk Önnek egy új távirányítót valamint egy SlaveBOX illesztőegységet, a Sommer távirányítókat pedig kivesszük a csomagból.

Rendezés:

Német gyártmányú motor, 2db Sommer távirányítóval, lágy indulás és zárás, akadályérzékelés. Maximum 220 cm magas garázskapukhoz, és maximum 8m2 kapufelületig használható. Síntoldó kiegészítéssel akár 300 cm magas kapukhoz is!

Raktáron
68.990 Ft

Sommer Aperto 868L típushoz - Ezzel a kiegészítővel az Aperto 868 L maximum 3000 mm magas kaput képes működtetni!

Raktáron
9.990 Ft

Német gyártmányú motor, 2db Sommer távirányítóval, lágy indulás és zárás, akadályérzékelés. Maximum 220 cm magas garázskapukhoz, és maximum 12m2 kapufelületig használható. Síntoldó kiegészítéssel akár 300 cm magas kapukhoz is!

Raktáron
76.990 Ft

Keresés