A felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használunk, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz. | Bővebben OK
Menü

Garancia, visszavétel

Amennyiben a megrendelt és kézhez kapott terméket mégsem szeretné megvásárolni, Ön az átvételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben webáruházunk a termék árát haladéktalanul, de legkésőbb a termék visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríti.

Elállási szándékát kérem jelezze nekünk ügyfélszolgálatunkon telefonon vagy írásban (info@kapu24.hu) . Kérhet cserét vagy pénz visszatérítést. Az áru értékét visszatérítjük Önnek az áru beérkezését követő 14 napon belül vagy a megbeszéltek alapján másik terméket küldünk. A visszaküldött áru postaköltségei a vásárlót terhelik, amennyiben árucsere történik, a csereáru postaköltségeit az eladó állja. Az árut mint normál csomag küldjék vissza. A webáruházban kizárólag új, bontatlan termékek kerülnek értékesítésre.

Esetleges visszaküldésnél arra kérjük Önt, lehetőségei szerint próbálja meg: az eredeti csomagolásnak mefelelőre visszaállítani a terméket, valamint kérjük a számla eredeti példányát is mellékelje. Kérjük az árut utánvét (porto) mentesen adja fel részünkre, a pénzvisszafizetés utalással történik. Az utaláshoz kérem a visszaküldésnél mellékeljen részünkre egy számlaszámot is. Amennyiben a terméken látható fizikai sérülés van (törés, beázás, égés vagy olvadás) vagy egyéb nem szervizünk álal végzett külső módosítás, úgy a garancia érvényét veszti.


Webáruházunk minden termékére terméktípusoktól függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. A szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Keresés