A felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használunk, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz. | Bővebben
Menü

BLOCK230 akadályérzékelő kiegészítő panel

Ár:
1.490 Ft (1.173 Ft + ÁFA)
Extrém biztonság - Kiegészítő biztonsági akadályérzékelő panel csak TITAN/KIBY szetteinkhez illetve ROLL/TWIST/ROLLER/TWISTER 230V vezérlésekhez.
Cikkszám: block230p
Elérhetőség: Raktáron
Megrendelés esetén ekkor szállíthatjuk Önnek: 2024. április 19.

Rendelését telefonon is leadhatja

Rendelését telefonon is leadhatja:

06-1-6999-333

GLS szállítás

Kiszállítás GLS futárszolgálattal az egész ország területére!

Leírás és Paraméterek

Ha szeretne egyedülálló védelmet kapunyitójához, ezzel a panellal elérheti! Vezérlésekbe forrasztással helyezhető kiegészítő panel. Ezzel az eszközzel plusz biztonsági funkcióval ruházza fel az általunk forgalmazott ROLL/TWIST/ROLLER/TWISTER 230V vezérléseket (2016.07 hó után vásárolt kapunyitókhoz, amiken van BLOCK panel hely - ez 5 forrasztási pontt motoronként, BLOCK felirattal). Az eszköz beszerelése után a kapunyitó esetleges ütközéseknél megáll és visszanyit, így a fotocella, infrasorompó pár mellet kiegészítő védelem. Motoronként 1db szükséges! (Így pl. kétszárnyú kapuknál 2db)

Nyomatékhatárolás működése tolókapuknál (1panel):

Nyomatékhatárolás működése szárnyaskapuknál (2 panel):

A videón szereplő akadályérzékelés mértéke eltérő a különböző motoroknál, a motor hossza, teljesítménye illetve a kapu szerkezetének és méretének függvényében.

Értékelések

Keresés