A felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használunk, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz. | Bővebben OK
Menü

Hörmann szekcionált garázskapuk

Cégünk kaputechnikai kereskedelemmel, szervizeléssel és telepítéssel egyaránt foglalkozik (Helyszíni szolgáltatásaink Budapesten valamint Pest megyében elérhetőek). Ha garázskapu, akkor Hörmann! Több év tapasztalatszerzés után döntöttünk a Hörmann termékei mellett. Túl a 10 év  -megnyugtató és valóban érvényesíthető- garancián, a cég kifejezetten nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlesztésekre és egyedülállóan magas biztonsági felszereletséget biztosít a kapukhoz.

 

A Hörmann garázsajtók közül a billenő (sorgarázsokhoz) és szekcionált (hőszigetelt vagy sizgeteletlen) típus egyaránt elérhető és megtalálható kínálatunkban.

 

Így válassza ki az új ajtót:

  • Motoros vagy nem motoros? Fontos tudni, hogy utólag ugyanúgy motorizálhatók a kapuk, mint szereléskor. A legtöbb helyszíni telepítéskor természetesen a garázsnyitó is felszerelésre kerül.

 

  • A kapu lehet hőszigetelt vagy teljesen hőszigeteletlen (ez utólag hőszigetelt típus). Hőszigetelésből 2 fő fajta létezik, az extra szigetelt és közepesen szigetelt típus. Amennyiben a kapu szerves része (pl. a ház alatt van, vagy fűtött falon) otthonunknak úgy mindenképpen az extra szigeteltet ajánljuk.

 

  • Vízszintesen bordázott (csíkos) vagy kazettás külső megjelenést adhatunk a kapunak. Az esetek nagy százalékában az univerzális motívumként a bordás változatot használjuk, ez a megjelenés kedvezőbb árfekvésű és szinte minden homlokzathoz passzol!

 

  • Színek és lehetőségek: Fehér, az alapeset és egyben legkedvezőbb árban lévő szín. Fautánzatú fólia (rengeteg színben, illeszkedni tud a többi nyílászáróhoz is), színek a RAL színskála szerint (egyes színek nagy kedvezménnyel elérhetőek)

 

Ezekre a méretekre lesz szüksége

Ha valamelyik méretet nem tudja, egyszerűen hagyja ki. Az előzetes egyeztetésnél átbeszélünk minden fontos dolgot újra, ezek a méretek csupán a mi előzetes ajánlatunkhoz szükségesek. A nyílásmagasság és szélesség méretre mindenképpen szükség van egy hozzávetőleges ajánlathoz!

 

Válassza ki az új garázskaput

...Hamarosan...

 

Keresés